- - - - - - VACATURE- - - - - -

Tandartsassistent (i.o.)

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste tandartsassistent. Bent u in het bezit van vmbo-t diploma of hoger, en heeft u interesse in tandheelkunde? Wij zijn een toonaangevende praktijk met 2 vestigingen en ruim 5000 patiënten. U werkt met leuke patiënten, wordt goed begeleid in de werkzaamheden en heeft de mogelijkheid om te groeien door scholing. Werken bij Confidental Tandartsen is dynamisch en vooral leuk. Bent u enthousiast geworden en is dit een mooie stap in uw loopbaan, stuurt u dan uw motivatiebrief en C.V. naar: office@confidental.nl t.a.v. Martijn Groenink.

- - - - - - VACATURE- - - - - -

Mondhygiënist (i.o.)

Wij zijn per direct op zoek naar een ambitieuze mondhygiënist (i.o.)* die ons team komt versterken. Wij zijn een moderne groepspraktijk met 2 vestigingen en ruim 5000 patiënten. Bent u een gemotiveerde kandidaat en is dit een mooie stap is in uw loopbaan, stuurt u dan uw motivatiebrief en C.V. naar: office@confidental.nl t.a.v. Martijn Groenink.

Staat de vacature er niet bij die jij zoekt maar wil jij jouw kennis en ervaring graag met ons delen? Wie weet ben jij diegene waar we eigenlijk niet actief naar op zoek waren, maar die wél dat ene stukje extra biedt!

Neem contact op met Martijn Groenink (020-4166169). Je kunt natuurlijk ook direct je CV en begeleidende motivatiebrief mailen: office@confidental.nl t.a.v. Martijn Groenink.