ONS ATELIER

KUNDE VORMT KUNST

Op het gebied van de esthetische tandheelkunde zijn er verschillende mogelijkheden om uw gebit te verfraaien. Binnen onze praktijk werken wij met onze eigen tandtechnicus. Kwalitatief hoogwaardige werkstukken van porselein, zoals kronen, bruggen en facings worden door hem in ons eigen atelier met de hand gemaakt. Uw wensen worden vooraf besproken en samen met uw tandarts wordt er een passend plan gemaakt, opdat een optimaal resultaat wordt bereikt.

FACINGS

Een facing is een schildje van porselein of composiet dat op de tand wordt gemaakt. Zo wordt de vorm of kleur van een tand mooier. Scheve tanden, verkleurde tanden, een afgebroken hoekje of spleetje tussen de tanden? Met facings maken wij uw gebit weer mooi. Een facing van composiet kan in één behandeling door de tandarts worden aangebracht. Een porseleinen facing wordt door onze tandtechnicus in zijn atelier gemaakt. Hiervoor zijn altijd twee afspraken nodig.

KRONEN EN BRUGGEN

Kronen en bruggen zijn kunsttanden die over de eigen tand of kies wordt gezet. Kronen en bruggen worden door onze tandtechnicus van porselein vervaardigd. Op maat gemaakt handwerk zorgt er voor dat de kroon of brug er natuurlijk uit ziet en mooi past bij het bestaande gebit.

Wij streven ernaar om samen met u te zorgen voor een leven lang een gezond en mooi gebit. U wordt bij ons met zorg en respect behandeld.

Neem vrijblijvend contact met ons op: