Al ruim 10 jaar biedt Confidental Tandartsen complete tandheelkundige zorg voor patiënten van alle leeftijden. Wij streven ernaar om samen met u te zorgen voor een leven lang een gezond en mooi gebit.

Naast reguliere zorg kunt u bij ons terecht voor esthetische tandheelkunde, mondhygiëne, parodontologie, orthodontie, kindertandheelkunde, endodontologie en implantologie.

UPDATE CORONAVIRUS

Geachte klant van Confidental Tandartsen,

 

In verband met de Corona crisis was Confidental Tandartsen vanaf half maart alleen open voor spoed eisende klachten en aangepaste zorg.

Echter, de Commissie Leidraad Mondzorg Corona heeft een advies opgesteld betreffende de wijze waarop reguliere mondzorg van patiënten zonder klachten kan worden hervat vanaf maandag 20 april, met uitzondering van kwetsbare groepen (70+ en/of onderliggend lijden).

 

Dit betekent dat wij vanaf maandag 20 april de reguliere mondzorg weer gefaseerd en verantwoord op gaan starten.

 

Wij gaan alleen personen behandelen zonder COVID-19 klachten (groep A) en die niet aan de onderstaande kenmerken voldoen:

– Personen  zonder klachten passend bij COVID-19, maar met een verhoogde kans op infectie of een ernstig beloop van COVID-19 (groep B).

– Personen met klachten passend bij COVID-19 of hun gezinsleden (groep C).

– Personen met bewezen COVID-19, hun gezinsleden of personen minder dan 2 weken genezen van COVID-19 (groep D).

We gaan onder strikte voorwaarden weer open en accepteren alleen niet-Corona patiënten. Indien u behoort tot patiënten groep A zien we uw bezoek aan onze praktijk dan ook graag weer tegemoet.

 

Met de patiënten die de afgelopen weken helaas moesten worden afgebeld, nemen wij in chronologische volgorde weer contact op.

 

In de praktijk gelden strenge regels. Het toilet is gesloten en de poetsruimte wordt alleen gebruikt voor het verplicht wassen van uw handen bij binnenkomst in de praktijk. Komt u niet te vroeg, maar wel op tijd op uw afspraak. Komt u bij voorkeur alleen op uw afspraak.

Dit om de noodzakelijke afstand tussen patiënten te bewerkstelligen.

In de kamer zal u gevraagd worden 30 seconden te spoelen met waterstofperoxide 1%. Dit om potentiële  virusdeeltjes te doden.

 

Wij kunnen u verzekeren dat Confidental Tandartsen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen, zoals u dat van ons bent gewend.

 

Mocht u nog vragen hebben, schroomt u dan niet om contact op te nemen met de praktijk (020 4166 169).

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Confidental Tandartsen

 

ONZE PRAKTIJKEN

Vestiging IJburg
Maria Austriastraat 530
1087 GL Amsterdam
Vestiging Houthaven
Revaleiland
1014 GZ Amsterdam
Opening voorjaar 2020

Reguliere openingstijden
Maandag van 08.30 uur tot 20.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur
Zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.45 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur.