Geachte klant van Confidental Tandartsen,

 

In verband met de Corona crisis was Confidental Tandartsen vanaf half maart alleen open voor spoed eisende klachten en aangepaste zorg.

Echter, de Commissie Leidraad Mondzorg Corona heeft een advies opgesteld betreffende de wijze waarop reguliere mondzorg van patiënten zonder klachten kan worden hervat vanaf maandag 20 april, met uitzondering van kwetsbare groepen (70+ en/of onderliggend lijden).

 

Dit betekent dat wij vanaf maandag 20 april de reguliere mondzorg weer gefaseerd en verantwoord op gaan starten.

 

Wij gaan alleen personen behandelen zonder COVID-19 klachten (groep A) en die niet aan de onderstaande kenmerken voldoen:

– Personen  zonder klachten passend bij COVID-19, maar net een verhoogde kans op infectie of een ernstig beloop van COVID-19 (groep B).

– Personen met klachten passend bij COVID-19 of hun gezinsleden (groep C).

– Personen met bewezen COVID-19, hun gezinsleden of personen minder dan 2 weken genezen van COVID-19 (groep D).

We gaan onder strikte voorwaarden weer open en accepteren alleen niet-Corona patiënten. Indien u behoort tot patiënten groep A zien we uw bezoek aan onze praktijk dan ook graag weer tegemoet.

 

Met de patiënten die de afgelopen weken helaas moesten worden afgebeld, nemen wij in chronologische volgorde weer contact op.

 

In de praktijk gelden strenge regels. Het toilet is gesloten en de poetsruimte wordt alleen gebruikt voor het verplicht wassen van uw handen bij binnenkomst in de praktijk. Komt u niet te vroeg, maar wel op tijd op uw afspraak. Komt u bij voorkeur alleen op uw afspraak.

Dit om de noodzakelijke afstand tussen patiënten te bewerkstelligen.

In de kamer zal u gevraagd worden 30 seconden te spoelen met waterstofperoxide 1%. Dit om potentiële  virusdeeltjes te doden.

 

Wij kunnen u verzekeren dat Confidental Tandartsen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen, zoals u dat van ons bent gewend.

 

Mocht u nog vragen hebben, schroomt u dan niet om contact op te nemen met de praktijk (020 4166 169).

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Confidental Tandartsen

Al ruim 10 jaar biedt Confidental Tandartsen complete tandheelkundige zorg voor patiënten van alle leeftijden. Wij streven ernaar om samen met u te zorgen voor een leven lang een gezond en mooi gebit.

Naast reguliere zorg kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, parodontologie, orthodontie, kindertandheelkunde, endodontologie en implantologie.

ONS ATELIER

KUNDE VORMT KUNST

Op het gebied van de esthetische tandheelkunde werken wij binnen de praktijk met onze eigen specialist. Kwalitatief hoge werkstukken van porcelein, zoals kronen, bruggen en facings, worden samen met u gemaakt zodat een optimaal resultaat wordt bereikt.

ONZE PRAKTIJKEN

Vestiging IJburg
Maria Austriastraat 530
1087 GL Amsterdam
Vestiging Houthaven
Revaleiland
1014 GZ Amsterdam
Opening voorjaar 2020

Reguliere openingstijden
Maandag van 08.30 uur tot 20.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur
Zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.45 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur.

our profession

complete dental care
For over 10 years, Confidental Dentists has been offering complete dental care for patients of all ages. Together with you we strive to ensure healthy and beautiful teeth throughout life. In addition to regular care, we offer oral hygiene, periodontics, orthodontics, pediatric dentistry, endodontics and implantology.

OUR ATELIER

SKILLS MAKES ART
We have our own specialist in the field of aesthetic dentistry. High-quality porcelain workpieces, such as crowns, bridges and facings, are made in consultation with you so that an optimum result is achieved.
Practice IJburg
Maria Austriastraat 530
1087 GL Amsterdam
Practice Houthaven
Revaleiland
1014 ZG Amsterdam
Opening spring 2020

You can reasch us by phone Monday to Friday from 8.45 a.m. to 12 a.m. and from 1 p.m. to 4.30 p.m. On Saturday we can be reached by phone from 9 a.m. to 12 a.m.

MONDHYGIËNE

Een goede mondgezondheid is belangrijk voor het gebit, maar ook voor het hele lichaam. Bij Confidental kan de mondhygiëne behandeling gecombineerd worden met een halfjaarlijkse controle afspraak.

PARADONTOLOGIE

Parodontologie richt zich op de steunweefsels van de tanden en kiezen, het kaakbot. Infecties van het tandvlees en het kaakbot noemt men parodontitis. Als gevolg hiervan kunnen tanden en kiezen los gaan zitten en verloren gaan.Parodontitis kunt u niet zelf oplossen. Onze mondhygiënist reinigt uw gebit professioneel in een aantal sessies en legt uit hoe u het gebit schoon, gezond en sterk kunt houden.

ORTHODONTIE

Een orthodontische behandeling zet de tanden en kiezen ‘recht’, zodat het onder- en bovengebit goed op elkaar passen en er mooi en regelmatig uitzien. Bij jongeren kan het ook nodig zijn de groei van de kaken te beïnvloeden, zodat de onder- en bovenkaak goed op elkaar passen.

ENDODONTOLOGIE

Endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) is een onderdeel van de tandheelkunde dat zich bezighoudt met ziekten van de holte in tanden en kiezen waar de zenuw zich in bevindt. De wortelkanaalbehandelingen worden met behulp van een microscoop zeer nauwkeurig uitgevoerd.

ONZE BLEEKSYSTEMEN

Meer en meer mensen willen graag schone, witte tanden. Een goed verzorgd gebit is goed voor uw gezondheid, maar geeft ook zelfvertrouwen. Het bleken van uw gebit is veilig en mag alleen worden aangeboden en uitgevoerd bij uw tandarts. Dat kan met producten voor thuisgebruik of een behandeling bij de tandarts zelf.

IMPLANTOLOGIE

Tandheelkundige implantaten zijn vervangende tandwortels die meestal worden vervaardigd uit titanium. Implantaten worden gebruikt om bijvoorbeeld een kroon, brug of prothese op te plaatsen. Bij verlies van één of meerdere tanden, bijvoorbeeld bij een ongeluk of val, zijn implantaten de beste oplossing zonder de omliggende tanden te beschadigen. Uw tanden functioneren en voelen weer aan als uw natuurlijke tanden.

FACINGS

Een facing is een schildje van porselein of composiet dat op de tand wordt gemaakt. Zo wordt de vorm of kleur van een tand mooier. Scheve tanden, verkleurde tanden of een afgebroken hoekje? Met facings maken wij uw gebit weer mooi.

KINDERTANDHEELKUNDE

Het tandartsbezoek is al vanaf jonge leeftijd van groot belang. Zodra uw kind 2,5 à 3 jaar oud is, zal de tandarts het gebit gaan controleren. Zo raken kinderen vertrouwd met de tandarts door mee te komen op afspraken van hun ouders. Het wisselen van tanden en kiezen begint ongeveer op 6 jarige leeftijd. Dan komen ook de eerste blijvende kiezen door. Aangezien deze kiezen nog kwetsbaar zijn, worden deze vaak voorzien van een beschermlaag of met fluoride behandeld. De mondhygiënist kan uw kind en u laten zien hoe het gebit het beste schoon te houden. Samen met uw kind poetsen is zeker aan te raden tot circa 11 jaar.

ONZE PRAKTIJKEN

Vestiging IJburg
Maria Austriastraat 530
1087 GL Amsterdam
Vestiging Houthaven
Revaleiland 408
1014 ZG Amsterdam
Opening voorjaar 2020
Reguliere openingstijden
Maandag  van 08.30 uur tot 20.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur
Zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.45 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Voor spoedafspraken vragen wij de patiënt vóór 12.00 uur te bellen. Alleen dan kunnen wij er voor zorgen dat deze dezelfde dag nog wordt gezien. Belt u later, dan zullen wij ons best doen u te helpen, maar kunnen wij dit niet garanderen.

In de avonduren zijn wij uitsluitend op afspraak geopend en telefonisch niet bereikbaar. Wij vragen u daarom uw voor de avond ingeplande afspraak (op de juiste tijd) na te komen en bij voorkeur op werkdagen te wijzigen of te verzetten. Bij overmacht vragen wij u ons zo snel mogelijk per mail te informeren.
Wij zijn genoodzaakt om afspraken die later dan 48 uur van te voren zijn afgezegd, of niet zijn nagekomen bij u in rekening te brengen. Op alle behandelingen zijn de betalingsvoorwaarden van toepassing. ’s Avonds en in het weekend kunt u uw afspraak afzeggen via ons email adres tandarts@confidental.nl
Voor noodgevallen buiten openingstijden en op zondag kunt u bellen met de spoeddienst van het OLVG Ziekenhuis via telefoonnummer 0900-8602. Behandelingen op een spoedpoli gaan altijd op afspraak en de kosten dient u ter plekke te betalen.

INSCHRIJFFORMULIER

Zodra wij uw gegevens ontvangen hebben nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een eerste afspraak. Als u vragen of specifieke wensen heeft kunt u deze aangeven op het formulier.

ONZE VACATURES

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste tandartsassistent (i.o.) en een ambitieuze mondhygiënist (i.o.). Bekijk de vacatures via de onderstaande link.

Wij streven ernaar om samen met u te zorgen voor een leven lang een gezond en mooi gebit.
U wordt bij ons met zorg en respect behandeld.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

TEAM

| Yusuf Fındık Tandarts | Martijn Groenink Sammels Tandarts | Tom Sledziewski Tandarts | Ozkem Oge Tandarts | Anna Oldak Tandarts | Frank Rat Tandtechnicus | Guillette Groeneveld Praktijkmanager |  Amal Nokro Baliemedewerker | Seval Özçelik Mondhygiënist / Tandarts i.o. | Sevgi Mola Paro-Preventie-Assistent | Saskia Clerx | Natascha Rietbroek Mondhygiënist | Najoua Fares Preventie-assistent | Ali Haydar Erden Preventie-assistent | Lisanne Donselaar Tandartsassistent | Selma Karaca Tandartsassistent | Demy te Paske Tandartsassistent i.o. | Benthe Bakker Tandartsassistent i.o. | Michelle van den Brink Tandartsassistent | Morrisen Weeteling Tandartsassistent i.o. | Semih Gurel Tandartsassistent i.o. | Hatice Duman Tandartsassistent i.o. | Oumaima Aouladyoussef Tandartsassistent | Hircan Kilic Tandartsassistent i.o. | Engel Sammels Assistent omloop 

 

Confidental Tandartsen verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens heeft privacy onze hoogste prioriteit. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyreglement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene.